De Vorselaarse Fotovrienden zijn in vele disciplines van de fotografie actief. Ze delen hun werk graag met jou op het jaarlijks Foto- & Digisalon van de club. Als je de Galerij openklapt, krijg je een voorproefje van hun inspanningen.

Alle foto’s in deze galerij zijn auteursrechtelijk beschermd door de met naam vermelde auteur en mogen noch gebruikt, noch worden gepubliceerd zonder de toelating van de auteur. 

Elk lid is verantwoordelijk voor de inhoud van de foto’s die worden gepubliceerd in de portfolio van het lid op deze website.

Vorselaarse Fotovrienden vzw noch haar webmaster kunnen aansprakelijk worden gesteld, het weze door de auteur, de afgebeelde personen en de eigenaars van afgebeelde eigendommen. Zij kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor het verkeerdelijk gebruik of eventueel misbruik van de gepubliceerde afbeeldingen.

Galerij AnNees Galerij ChrisHuysmans Galerij ChristelMols Galerij CyriaqueDePeuter Galerij DreVanMensel Galerij FlipDeCnodder Galerij FransDeVry  Galerij GuidoBoeckmans Galerij HermanVerhaert Galerij JoWillems Galerij JosPoels Galerij JosWagemans Galerij LeoWillems Galerij MilCambre Galerij SimoneVermeulen Galerij WillyVerhaegen Galerij JosVerhaeren  Galerij StafMarien Galerij GuidoVanSande  Galerij PierreCoppens

Fotoreeksen

Christel Mols: Roadtrip door het noorden van Noorwegen (2023)